Vakuuttava riskienhallinnan asiantuntija.

Kilpailuta vakuutukset asiantuntijan avulla

Säästöjen lisäksi palvelumme mahdollistaa myös riskienhallinnan


Miksi vakuutusten kilpailutus ja hoito kannattaa antaa vakuutusmeklarille? Tämä on yleisin kysymys, jonka asiakkuuttamme harkitsevat yritykset tai yhteisöt meille esittävät. Tutustu oheisiin meklarointipalveluiden hyötyihin, ota yhteyttä ja anna meidän kertoa, miten voisimme olla avuksi juuri sinun yrityksellesi.


Kilpailuta vakuutukset ja hallitse riskejä luotettavan asiantuntijan avulla.
Teollisuusmeklarit Oy:stä saat pitkäaikaisen yhteistyökumppanin yrityksesi eduksi.


Meklaripalvelumme edut ja hyödyt

1. Turvallisuus

Kun vakuuttaminen ja riskienhallinta on tasapainossa ja tarkoituksenmukaista juuri yrityksesi toimintaa ajatellen, on yrityksesi varautunut mahdollisten vahinkojen varalle.

2. Rahansäästö

Suurella rahalla ei automaattisesti saa parhainta vakuutusta. Kilpailuttamalla löydämme yrityksellesi paitsi edullisimmat, mutta myös sopivimmat vakuutukset.

3. Helppous

Vakuutusten kilpailuttaminen vie aikaa ja vaatii asiantuntemusta. Vakuutusmeklarin tehdessä kilpailutuksen, voi yrityksesi keskittyä tuottavaan työhön. 

4. Luotettavuus

Olemme vakuutusyhtiöistä riippumaton kilpailuttaja. Palvelumme ideana on löytää asiakkaallemme parhaat mahdolliset vakuutusratkaisut puolueettomasti. 

Miksi valita juuri Teollisuusmeklarit Oy?

- Olemme asiantuntijameklareita, jotka tuntevat asiakkaansa toimialan vakuuttamisen ja riskienhallinnan erityispiirteet.
- Haemme aina vakuuttamisen lisäksi riskienhallintaratkaisua, emme pelkästään säästöä vakuutusmaksuissa. Ajamme aina asiakkaamme etua!
- Kanssamme vakuutus- ja riskienhallinta-asioiden hoito on vaivatonta oman yhteyshenkilön kautta ilman jonottamista puhelinlinjoilla.
- Hoitoasiakkaanamme vakuutusyhtiöt hinnoittelevat vakuutusmaksut ilman vakuutusyhtiön hoitokuluosuutta.
- Tarkastamme korvauspäätösten oikeellisuuden.
- Hinnoittelumme on läpinäkyvää, selkeää ja yksilöllistä.