Vakuuttava riskienhallinnan asiantuntija.

Vakuutusten kilpailutus, vakuutusten hoito ja riskienhallinta sekä vahinkojen hoito 

Teollisuusmeklarit Oy etsii yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun

Vakuutusten kilpailutus kannattaa, jotta saat juuri yrityksesi toiminnalle kattavat vakuutukset parhaaseen mahdolliseen hintaan. Vakuutusmeklari kilpailuttaa vakuutuksesi, hoitaa vakuutusturvaasi, auttaa yritystoimintasi riskienhallinnassa sekä toimii apunasi vahinkojen hoidossa. Voit jättää vakuutusasiasi huoletta asiantuntijan käsiin ja keskittää oman työpanoksesi ydintoimintasi kehittämiseen. Teollisuusmeklarit Oy on luotettava ja sitoutunut neuvonantaja yhteistyökumppaninasi – ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Vakuutusten kilpailutus

Vakuutustarjousten hankkiminen ja vertaileminen eli vakuutuksen kilpailutus vaatii aikaa ja erityisosaamista, ja usein se on yrittäjälle itselleen liian työlästä. Asiantuntijana vakuutusmeklarimme laatii yrityksellesi vakuutusanalyysin, jonka pohjalta kilpailutamme vakuutukset tehokkaasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Teemme saaduista vakuutustarjouksista tasapuolisen vertailun, jonka tuloksena saat suosituksen vakuutusratkaisuksi. Kilpailuta yrityksesi vakuutusturva asiantuntijan avulla.

Vakuutusten hoito ja riskienhallinta

Riskienhallintaa kehittämällä turvaat liiketoiminnan jatkuvuuden ja varmistat vakuutusten hintojen kohtuullisuuden myös tulevaisuudessa. Riskienhallinta ei muodostu liian raskaaksi, kun käytössäsi on luotettavan kumppanin tuki ja asiantuntemus toiminnan kaikissa käänteissä. Yllättävissä tilanteissa voit konsultoida omaa asiantuntijaasi, joka tuntee yrityksesi vakuutustilanteen ja kykenee reagoimaan heti.


Vakuutusmeklari tekee toiminnallesi yksilöllisen vakuuttamissuunnitelman. Suunnitelman lähtökohtana on toimintasi riskien ja vakuutusten ajankohtaisuuden kartoitus. Vakuutusyhtiöt kilpailutetaan puolestasi, ja sopivan vakuutuspaketin löydyttyä paperiasiat hoituvat tehokkaasti ja luotettavasti samalla, kun voit itse keskittyä ydintoimintaasi.

Vahinkojen hoito

Suuret liiketoiminnan osittain tai kokonaan pysäyttävät vahingot ovat harvinaisia, mutta kohdalle osuessaan vakuutuksenottajalle haastavia ja vaativia tilanteita. Silloin on hyvä olla luotettava ja kokenut vahinkojen hoitoon perehtynyt kumppani mukana vahingon selvitys-, jälkivahinkojen torjunta- ja korvauksen hakutyössä mukana.


Asiantuntijan käyttö vahingonselvittelytyössä varmistaa oikeudenmukaisen ja ehtojen mukaisen vakuutuskorvauksen saannin. 


Vahingon hoitopalvelua tarjoamme myös hoitosopimuspalvelujen ulkopuolisolle asiakkaille erillisinä toimeksiantoina.